projekt "101 coccoball"  

 

Projekt 101 COCCOBALL se zasniva na ideji podjele 101 kompleta opreme za igranje coccoballa hotelima, kampovima, sportskim centrima i sl. diljem Hrvatske tijekom turističke zone 2008. godine.
Cijena svakog kompleta, koji se sastoji od dvije umjetne palme sa koševima i dlakavom loptom teškom 2 kg, iznosi 7639,64 kune iz čega proizilazi da ukupan projekt vrijedi 763.964,00 kuna.
Projekt, koji je već otpočeo,  financira se jednim ili više donatora ili sponzora a ciklus trajanja ide u nekoliko faza. Nakon dobivanja navedenih financijskih sredstava tvrtka iz Splita, sa kojom Agencija JASKO ima ugovor o proizvodnji opreme, započinje sa proizvodnjom. Sva oprema mora biti gotova i isporučena do 1. srpnja 2008. godine. U međuvremenu  se sklapaju  ugovori sa navedenim hotelima, kampovima,  sportskim centrima itd. Napominjemo da mi već sada imamo 10 ugovora koji smo namjeravali realizirati tijekom prošlog  ljeta u akciji <10 Coccoballa> sa kojim smo se natjecali na natječaju Ministarstva gospodarstva i malog obrtništva. Riječ je o ugovorima sa Sunčanim Hvarom, Medenom iz Trogira, Varaždinskim Toplicama, Investigatorom tours iz Splita, Korensportom  i Sun adriaticom  iz  Zagreba itd. Međutim, umjesto da se natječaj završi do dogovorenog šestog mjeseca, gdje je bilo dovoljno vremena da se ovaj projekt sa deset oprema tijekom prošlog ljeta realizira, on se zatvorio krajem prošle godine kada nam je  Ministarstvo  dodijelilo 19.300,00 koje ćemo sada koristiti  u okviru navedenog projekta  "101 Coccoballa"
Dakle, s obzirom da imamo 10 već potpisanih ugovora, dvadesetak koje smo dogovorili za ovu godinu,  jer nisu mogli ući u onaj natječaj od deset oprema, te da smo imali desetke i desetke upita i zainteresiranih uvjereni smo da ćemo do početka  ljeta skupiti svih 101 ugovor. Osnovni razlog zbog čega nemamo većih problema sa ugovorima jeste osnovna ideja ovog projekta po kojoj mi opremu za coccoball dajemo besplatno na korištenje tijekom čitave turističke sezone. Ugovorna strana je dužna platiti samo simboličnu koncesiju iz koje ćemo mi plaćati troškove montaže i prezentacije same igre. Čak smo uvrstili da tu koncesiju mogu platiti tek 1. listopada, 2008. godine, dakle na završetku sezone kada su im blagajne pune.

Nadalje, ukoliko su zadovoljni sa coccoballom i žele ga imati i dalje, oprema im ostaje u stalno vlasništvo, uz obvezu potpisivanja višegodišnje koncesije. No, ni ta koncesija ne bi bila velika,  jer ćemo interes naći u velikoj broju  igrališta te činjenici da se coccoball omasovio. Tada je puno lakše osnovati nacionalnu ligu te  širenje coccoballa van naših granica. Podrazumijeva se da će oni koji ne žele dalje igrati coccoball uredno vratiti korištenu opremu.

Tražimo dvije vrste pomoći:

  1. Sponzore ili donatore koji će nam uplatiti vrijednost za onolikog broja oprema koliko im to mogućnosti dopuštaju. Naravno da bi voljeli što veći broj, no mi smo zadovoljni i sa jednom opremom jer ćemo se obratiti mnogima.
  2. Druga vrsta  pomoći je da nam se obrate svi oni koji imaju turističku animaciju, igrališta, sportske centre i sl. kako bi sa njima potpisali ugovor po uvjetima koje smo gore opisali. Na svaki upit ćemo poslati primjer ugovora.

Dakle, ili nam pomozite donacijama za jednu ili više oprema(gdje ćemo svakako istaknuti vašu reklamu ili logo)  ili se javite da vam pošaljemo besplatnu opremu. Podrazumijeva se da donaciju možete uplatiti direktno proizvođaču opreme

design studio lu:koc
Coccoball HomePage
glavna stranica
sto je coccoball
vazne obavijesti
pravilnik igre
teren u coccoballu
prvenstva hrvatske
knjiga coccoball
humanitarne akcije
101 coccoball
turniri i prezentacije
himna coccoballa
veseli coccoball
cjenik opreme
coccoball u tisku
slike
kontakti